Aktuális eseményekJMG Visszhang - 2023/2024-es kiadás


Érettségiző diákjaink 2024-ben


A 100 legjobb középiskola között

Országos LanguageCert Short Story-írás verseny

Kedves Diákok! Hiszünk az élményalapú nyelvtanulásban, így a nyári angoltanulást szeretnénk eredményesebbé és izgalmasabbá tenni számotokra. Emellett érdekes és hasznos nyereményekkel segítünk benneteket a sikeres nyelvvizsga felé vezető úton. Regisztráljatok az Országos LanguageCert Short Story-írás versenyre (a regisztráció ingyenes). A beküldött dolgozatokat LanguageCert értékelők fogják majd pontozni a hivatalos LanguageCert értékelési szempontok, valamint egyéb szempontok alapján is, így folyamatos visszajelzést kaptok hétről hétre a teljesítményetekről.
Részletek...


Ingyenes Office minden diáknak

A Tisztaszoftver Program keretein belül a Microsoft Office legújabb, jogtiszta verzióját most minden tanuló ingyenesen letöltheti, vagyis teljesen legálisan juthat hozzá a Word, PowerPoint vagy az Excel legfrissebb verziójához.
Részletek...


Közösségi szolgálat

A nemzeti köznevelésről szóló törvény szerint az érettségi bizonyítvány kiadásához ötven óra közösségi szolgálat teljesítése szükséges, amelyet első alkalommal a 2016. január 1-je után érettségi vizsgára jelentkező tanulóknak kell igazolniuk.
Részletek...


Évkönyv megjelenése

Megjelent legújabb évkönyvünk, az előző - 2022/2023. - tanév krónikája!
Elérhető iskolánk könyvtárában!
Részletek...


Aranyos tábor

2021. augusztus 15-19. között idén is megrendeztük nyári táborunkat az Arany János Tehetséggondozó Program iránt érdeklődő 6-7. osztályos tanulók számára.

Ezzel párhuzamosan zajlott a programba bekerült 9. évfolyamos diákok Gólyatábora.
Részletek...


Pénzügyi versenyek a 2020/2021. tanévben

A PÉNZMESTEREK verseny lezárásával meg lehet vonni az idei tavasz pénzügyi versenyeinek a mérlegét! Diákjaink tehetségének, ügyességének köszönhetjük ezeket a szép eredményeket! Ősszel várjuk az új tehetségeket, köztük leendő elsőseinket is!
Részletek...


A legjobb iskolák között

Az alábbi linken a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium neve is olvasható azon a listán, amelyet az Oktatási Hivatal állított össze a kiemelkedő pedagógiai teljesítményű intézményekről.
Részletek...


JMG Alumni Pályakövetés

A több mint 340 éves alma mater ma is kíváncsi a volt tanítványai életútjára.
Részletek...


Névváltozás

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ 2013. június 3-án, a Magyar Közlöny Hivatalos Értesítőjében megjelent Alapító Okirata szerint iskolánk neve Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégiumra változott.

Levelezés

levelezes

Könyvtár

konyvtar

Baráti Társaság

ado

E-napló

KRÉTA

E-ügyintézés

KRÉTA

Évkönyv

evkonyv

Tablók könyve

tablokonyv

Szálláslehetőség

szallas
Telefon: (94) 361-404
Fax: (94) 361-404
Részletek...