Osztályok

Minden tanév során készülnek osztályképek. Az alábbi oldalon ezek tekinthetők meg!
Részletek...


Diákönkormányzat

A gimnázium diákönkormányzatába minden osztály két-két diákot delegálhat. A diákönkormányzat vezetői képviselik a tanulókat az iskolaszék ülésein.
Részletek...


Rénavató

Iskolánkban immár hosszú évek óta hagyománnyá vált, hogy december elején a Mikulás ünnepélyhez kapcsolódva a 9. évfolyamos osztályok egy délutáni játékos vetélkedőn vesznek részt. Ennek keretében egymással versenyezve, játékos formában kerülhetnek közelebb egymáshoz, és végül fogadalmat tesznek, hogy a gimnázium lelkes, szorgos diákjai lesznek. A rénavatót este disco követi iskolánk tornatermében.
Részletek...


Diákhét

Február első hetében (az utóbbi időben január utolsó hetében) a diákhét rendezvényei zárják le az első félévet. Délelőttönként tudományos, szakmai előadások, délutánonként vidám és zenés programok váltják egymást. Csütörtökön a diákigazgató megválasztására kerül sor. A péntek tanítás nélküli munkanap, a diákönkormányzat vezetésével osztályok közötti vetélkedő zajlik.
Részletek...


Diákigazgatók

Iskolánkban 1981 óta választanak diákigazgatót! Több volt diákunknak is köszönhetően a lista immáron teljes!
Részletek...


24 órás vetélkedő

A 24 órás vetélkedő - mint ahogy a neve is mutatja - egy 24 órán át tartó játék, melyen 30-50 fős csapatok mérik össze erejüket ügyességi, műveltségi, kreativitást igénylő, sport, zenés-táncos és egyéb feladatok keretében. A vetélkedő során kiadott feladatok mindig egy adott téma köré csoportosulnak.
Részletek...


Öregdiák

Ezen az oldalon a Jurisich Miklós Gimnáziumban korábban érettségizett diákok névsora érhető el az érettségi éve, azon belül osztályok szerinti bontásban, így mindenki visszakeresheti, kikkel járt egy osztályba, illetve kikkel járt egy időben iskolánkba.
Részletek...

KÖZMAG

kozmag

Osztálykirándulás

osztkir

Erzsébet Ifjúsági Alap

erzsebet

24 órás vetélkedő

ado