Sportversenyek

Iskolánk diákjai rendszeresen részt vesznek a kőszegi História futáson, a Tinódi-kupa - Pünkösthy Huba Emlékversenyen, az Atlétika Diákolimpián, valamint a Csató Béla Röplabda Emléktornán és az Amatőr Röplabda Megyei (és az elért helyezéstől függően az Országos) Döntőn.
Részletek...


Sportsikerek

Az elmúlt időszakban iskolánk diákjai több sportágban is kiemelkedő eredményeket értek el. Sporthoz való hozzáállásuk igazán példaértékű!

Akikre büszkék vagyunk

Bende Bence Pillisz Réka Vörös Virág
Pászner Benedek Pethő Márton Sárközi Dominik

Részletek...


Iskolacsúcsok

Az atlétikai iskolacsúcsokat hosszú évtizedek óta nyilvántartjuk gimnáziumunkban. Tehetséges atlétáinknak köszönhetően néhány csúcs az utóbbi években dőlt meg.
Részletek...Sportnap 2018.

A 2017/2018-as tanév utolsó előtti tanítási napján került sor iskolánk hagyományos sportnapjára. Labdarúgás, kézilabda, ill. kosárlabda mérkőzések, valamint superman és supergirl ügyességi bajnokságok kerültek megrendezésre - szuperbajnok vándorserleggel, ajándékokkal, oklevéllel.
Részletek...


Sítábor 2015.

A 2014/2015-es tanévben is megszervezésre került a már-már hagyományosnak mondható sítábor; szinte ugyanazzal a társasággal, ám más helyszínen. Hosszas tanakodást követően Európa egyik legnevesebb síparadicsomára, Nassfeld-Hermagorra esett a választás.
Részletek...


Sítábor 2014.

A 2013/2014-es tanévben ismét sor került iskolánkban a már hagyományosnak számító sítábor megszervezésére. Idén egy nem túl közeli, ám annál ideálisabb helyszínt jelöltünk ki úticélul, amely mind a kezdők, mind a haladók számára élvezhető pályákat biztosított: a Gerlitzen síparadicsomot.
Részletek...

MOB

MOB

MDSZ

MDSZ

Diákolimpia

diakolimpia

NETFIT

netfit

KSE Síugró Szakosztálya

siugras

Kőszegi Triatlonklub

triatlon

Szombathelyi Vívóakadémia

vivas

Pannonsport

pannonsport